Стандард

„Јагуар Ленд Ровер“

КОМПАНИИ

„Јагуар Ленд Ровер“ отпушта 1.100 лица

msp-admin
Најголемиот британски производител на автомобили, „Јагуар Ленд Ровер“, ќе мора да отпушти 1.100 работници за да ги преживее последиците од пандемијата на коронавирус. Компанијата ќе...