СТАНДАРД life

јога

Фитнес

Пилатес или јога: Кој тренинг е подобар?

Radmila Tasevska
Кога станува збор за ефективни вежби со низок интензитет, јогата и пилатес се популарни избори. Иако имаат слични резултати, овие вежби се сосема различни во...