СТАНДАРД life

Тренинг

Фитнес

Ако сакате најдобри резултати, еве го најдоброто време од денот за тренирање

Urednik
КОГА да тренирате за најдобри резултати е едно од прашањата што си го поставуваат многу фитнес ентузијасти. Ако сте утринска личност, одберете утрински тренинзи, додека...