СТАНДАРД life

Пилатес

Фитнес

Пилатес или јога: Кој тренинг е подобар?

Radmila Tasevska
Кога станува збор за ефективни вежби со низок интензитет, јогата и пилатес се популарни избори. Иако имаат слични резултати, овие вежби се сосема различни во...
Фитнес

За него знаете многу и тоа главно погрешно: Сè за пилатес тренингот!

Urednik
Можеби мислите дека досега сте научиле се што треба да научите за пилатес, но би згрешиле – повеќето од овие знаења се всушност митови, а...