СТАНДАРД life

Митови

Фитнес

За него знаете многу и тоа главно погрешно: Сè за пилатес тренингот!

Urednik
Можеби мислите дека досега сте научиле се што треба да научите за пилатес, но би згрешиле – повеќето од овие знаења се всушност митови, а...
Фитнес

10 фитнес митови и вистини – Дали само стомачните ќе ви донесат рамен стомак, колку трчањето е лошо за колената, а јогата…

Urednik
Многу луѓе мислат дека мускулите ќе се претворат во сало откако ќе престанат да вежбаат – експертите откриваат дали тоа е вистина, плус многу други...
Здравје

Најголемите митови за правилна исхрана

Urednik
Многу луѓе мислат дека правилната исхрана е нешто комплицирано, скапо, незгодно и тешко. Затоа што диетата е поврзана со некои исцрпувачки процедури, тајминг или лишување...