СТАНДАРД life

Интервју

Фитнес

Интервју со Петровски: Најчестите грешки што луѓето ги прават во исхраната е што веруваат на новокомпонирани и извикани т.н нутриционисти

Urednik
Секоја физичка активност е добра. Секако тоа зависи од староста, кога би биле по поодминати години ги советувам повеќе да се движат и пешачат во...
МК Сцена

Интервју со „Некст тајм“: Се уште со огромна љубов и елан сакаме да докажеме дека во Македонија број еден треба да биде македонското

Urednik
Сметаме дека во својата земја сите ние сме во втор или послаб ред, многу приоритет се дава на странските изведувачи. Проблемот е во тоа што...
МК Сцена

Интервју со ДНК: Младите артисти немаат трпение, концепт и план за нивната иднина, сакаат заработка преку ноќ

Urednik
За нова музика, младите немаат трпение, концепт и што е најбитно план за нивната иднина. Сакаат преку ноќ да заработуваат онолку колку некој се мачел...
МК Сцена

Интервју со Слаткар: Најтешкиот период во кариерата можеби ми бил и најкорисниот, кој најмногу влијаел на моето подобро утре

Urednik
Ние константно имаме тешки моменти, не е ова „регулар џоб“, ова е баш кариера. Во денот можат да се случат такви „обртаи“ што некогаш е...
МК Сцена

Интервју со Тамара: Видов како од херој и најголем патриот се станува најголем предавник и зло за својата татковина

Urednik
Ако кажам дека ништо не ме погоди, ќе излажам. А, прилично искрена и отворена сум во мојот живот, во мојата кариера… што од оваа гледна...
Здравје

Поповски: Успехот во спортот се постигнува преку правилно практикување на трите основни столба: тренинг, исхрана, одмор

Urednik
Успехот во спортот се постигнува преку правилно практикување на трите основни столба: тренинг, исхрана, одмор. Не постои врвен спортист, врвни спортски резултати без правилно практикување...
МК Сцена

Интервју со Таско: Емоциите се сведени на нула, би сакал малку да „разбијам“ со поемотивни и подлабоки теми

Urednik
Живееме во едно време каде што емоциите се сведени на нула, па така да би сакал малку да „разбијам“ со по емотивни и по длабоки...
МК Сцена

Интервју со Ивана Кнез: Идолизирам жени кои не се јавни личности, најчесто најдобро облечени се оние кои не користат социјални медиуми

Urednik
Во моментов ништо не ми се допаѓа на македонската модна сцена, немаме доволно финансии на национално ниво за да се повикуваме на мода, се снаоѓаме...
Стил

Станојевиќ, професионален фризер: Се чувствувам исполнет и задоволен кога ќе разубавам некого

Urednik
Фризер како професија никогаш нема да згасне, напорно е бидејки секогаш треба да се прилагодиш на клиентите, но на крајот од денот е една од...
МК Сцена

Коцевска, Travel инфлуенсер: Сум посетила над 30 земји, но најголем интерес и најмногу споделувања добиваат содржините од Македонија

Urednik
Најголем интерес и најмногу споделувања секогаш добиваат содржините од Македонија. Всушност и најголемата поддршка од средината сум ја добила за содржини за местата во Македонија,...