СТАНДАРД life

Ковид сертификати

БИЗЛАЈФ

Ковид сертификатите не се потврда за вакцинација, туку за здравствената состојба

Влатко Зорба
Вакцинација, PCR тест или доказ дека некој го прележал Ковид-19 ќе бидат клучните елементи на ЕУ дигиталниот зелен сертификат, познат како Ковид пасош, што ќе...