СТАНДАРД life

Крим

КОМПАНИИ

Русија за блокадата на „Гугл“: Социјалните мрежи ја изгубија контролата

Влатко Зорба
„Блокирањето на руската содржина од страна на американските ИТ компании има само една цел, употреба на информации и технолошки можности за нелојална конкуренција во сите...