СТАНДАРД life

кризен

ЕКОНОМИЈА

Угостителската комора бара да учествува во подготовката на здравствените мерки за празниците

Берта Китинска
Независната угостителска комора (НУК)  бара Комисијата за заразни болести да подготви стратешка програма и стратегија со предлог мерки, решенија и т.н. протоколи наменети за целокупната...