СТАНДАРД life

лани

ЕКОНОМИЈА

Извозот на оваа земја лани надмина 2.499 илјади милијарди долари

Stefanija Kuzmanovska
Кина минатата година извезе производи ширум светот во вредност од 2.499 илјади милијарди долари, покажуваат податоците на World’s top exports. Најголем дел од тој износ...