СТАНДАРД life

Мали

КОМПАНИИ

Србија издаде еврообврзница вредна милијарда евра

Влатко Зорба
Србија издаде 12-годишна еврообврзница во износ од една милијарда евра на меѓународниот финансиски пазар, со купонска каматна стапка од 1,65 проценти и стапка на принос...