СТАНДАРД life

Масло за јадење

ЕКОНОМИЈА

Граѓаните шокирани од новите цени на маслото за јадење, Витаминка вели „берзата диктира“

Влатко Зорба
За две години цената на маслото за јадење на домашниот пазар пораснала за 28,6%. Половина од тој раст е направен во последните шест месеци, односно...