СТАНДАРД life

Морачанин

ЕКОНОМИЈА

Морачанин: Законот за легализирање дивогради е дискриминирачки во однос на граѓаните кои ги почитуваат правните процедури

Влатко Зорба
Законот за легализирање дивогради е дискриминирачки во однос на граѓаните кои ги почитуваат правните процедури, изјави за „Стандард“ пратеничката од ДОМ, Маја Морачанин. Неговото изгласување...