СТАНДАРД life

најкрцкави

Храна

Рецепт за најкрцкави компирчиња – нема грешка!

Radmila Tasevska
Никој не ужива во мрсен или недоволно варен компир. За среќа, постои еден генијален трик што на ова јадење ќе му даде совршена крцкавост. Еден...