СТАНДАРД life

најважни

ЕКОНОМИЈА

Биткоин не е на списокот на десетте најважни криптовалути

Stefanija Kuzmanovska
Според списокот објавен од кинеските власти, Биткоин е на 12-то место на списокот на најуспешните криптовалути, а евалуацијата ја спроведе Центарот за индустриски развој (CCID)....