Стандард

Настел

КОМПАНИИ

Што ја кочи преселбата на Стопанска банка АД Скопје од ГТЦ?

msp-admin
Од најавената преселба на дирекцијата на Стопанска Банка АД Скопје за сега нема ништо. Преговорите, новото седиште на Банката да биде во луксузниот Бизнис центар...
КОМПАНИИ

По 5 децении во ГТЦ, Стопанска банка АД Скопје ја сели дирекцијата во луксузниот објект на Азманов?

msp-admin
По период од околу 5 децении во ГТЦ, Стопанска банка АД Скопје ја сели дирекцијата во новиот луксузен објект на бизнисменот Зоран Азманов, дознава Стандард...