СТАНДАРД life

Стопанска банка АД Скопје

ЕКОНОМИЈА

НБ даде согласност за именување на Христодулу за член на Надзорниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје

Влатко Зорба
„На 23.03.2021 година Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија издаде согласност за именување на г-динот Христодулос Христодулу за член на Надзорниот одбор на...
КОМПАНИИ

Што ја кочи преселбата на Стопанска банка АД Скопје од ГТЦ?

msp-admin
Од најавената преселба на дирекцијата на Стопанска Банка АД Скопје за сега нема ништо. Преговорите, новото седиште на Банката да биде во луксузниот Бизнис центар...
КОМПАНИИ

По 5 децении во ГТЦ, Стопанска банка АД Скопје ја сели дирекцијата во луксузниот објект на Азманов?

msp-admin
По период од околу 5 децении во ГТЦ, Стопанска банка АД Скопје ја сели дирекцијата во новиот луксузен објект на бизнисменот Зоран Азманов, дознава Стандард...