СТАНДАРД life

ГТЦ

ЕКОНОМИЈА

Дали ГТЦ ќе има нов модел на управување?

Влатко Зорба
Наталожените проблеми помеѓу Здружението на сопственици на деловен простор во ГТЦ 1973 Скопје и менаџментот на Градскиот трговски центар ќе се решаваат со помош на...
КОМПАНИИ

Што ја кочи преселбата на Стопанска банка АД Скопје од ГТЦ?

msp-admin
Од најавената преселба на дирекцијата на Стопанска Банка АД Скопје за сега нема ништо. Преговорите, новото седиште на Банката да биде во луксузниот Бизнис центар...