СТАНДАРД life

нови технологии

КОМПАНИИ

Deloitte: Ковид ги одалечува клиентите од електричните автомобили и новите технологии

Влатко Зорба
Пандемијата на коронавирусот го забави развојот на настаните во автомобилската индустрија, бидејќи потрошувачите се помалку склони кон нови технологии и повеќе се свртуваат кон традиционалните...