СТАНДАРД life

петти

ЕКОНОМИЈА

Бесими: Имаме 50 милиони евра за петтиот пакет мерки, ако пандемијата потрае ќе имаме и пари и нови мерки

Stefanija Kuzmanovska
„Петтиот пакет со владини економски мерки е за платите за февруари и март, но со него се опфатени и други инструменти, како поволни кредити, но...