СТАНДАРД life

пластични кеси

ЕКОНОМИЈА

„Со подзаконски акт да не се поткопува законската забрана на пластичните кеси“

Влатко Зорба
„На прес-конференција во декември 2019 година министерот за животна средина Насер Нуредини кажа дека од 1 јануари 2021 година, со новиот Закон за управување со...