Таг : поинаква

Анализи

„Њујорк Тајмс“: Зошто оваа рецесија ќе биде поинаква од претходните?

Stefanija Kuzmanovska
Во претходните финансиски кризи, централните банки ширум светот развија докажан пакет на алатки за спасување на националните економии. Па зошто не функционираат претходните интервенции и...