СТАНДАРД life

популација

КОМПАНИИ

Светската популација се намалува, милијардерите стануваат се побројни

msp-admin
Здравствените и економските последици од короната само ги поттикнаа веќе постоечките предвидувања за пресврт на демографските трендови што укажува на пад на светската популација. Во...
ТЕХНОЛОГИЈА

Дали спасот за планетата е луѓето да престанат да се размножуваат?

msp-admin
Во екот на глобалното затоплување, НАСА спровела истражување кое покажува дека човечкиот фактор е најзаслужен за климатските промени кои моментално ги преживуваме и кои ќе...