СТАНДАРД life

правилно

Храна

Дали знаете како правилно да го исечете сирењето?

Radmila Tasevska
Сечењето сирење може да биде вистинска уметност, направете го тоа како што треба и ќе го вкусите најдоброто од секое парче сирење. Големината и обликот...
ТЕХНОЛОГИЈА

Како правилно да го дезинфицирате вашиот паметен телефон?

msp-admin
Паметните телефони, таблети и мобилни телефони веќе долго време се составен дел од нашите животи. Ние не се разделуваме со нив за време на работата...