СТАНДАРД life

Резервоар

ЕКОНОМИЈА

Колку часови треба да работат Македонците, за да наполнат еден резервоар гориво?

Влатко Зорба
За полн резервоар гориво во Србија треба да работите околу 20 часа или два и пол работни дена, во Словенија возачите можат да ги полнат...