СТАНДАРД life

рижото

Храна

Есенски рецепт за рижото од црвено радикио

Urednik
Еве еден малку поинаков рецепт од вообичаениот, кој подразбира збогатување на јадењето со бадеми и јаболка. Можете да ги изненадите гостите за ручек или вечера...
Храна

Рижото по рецепт на Гордон Ремзи: Се подготвува без ориз, но сепак е вкусно и сочно

Urednik
Гордон Ремзи е несомнено еден од најдобрите готвачи во светот и неговите рецепти секогаш се добро прифатени од читателите и гледачите ширум светот. Неодамна Гордон...