Стандард

Сценијарија

АНАЛИЗИ

Сценарија за европската економија по коронавирусот: Лошо или полошо?

Влатко Зорба
Запрашан од радиото „Франс Интер“ како го замислува животот по коронавирусот, францускиот дистописки писател Мишел Велбек ја отфрли среќната приказна за градење на подобро општество...