СТАНДАРД life

Седница

ЕКОНОМИЈА

Димитров: Неисплатата на помошта ќе значи големи отпуштања на работници

Влатко Зорба
Ангел Димиров од Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ), по одлуката за одложување на утрешната седница на која, меѓудругото, требаше да се најде и петтиот...