Стандард

Скопје – Гостивар

ЕКОНОМИЈА

Реализирани над 75 % од магистралниот гасовод Скопје – Гостивар

Влатко Зорба
Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, заедно со директорот на Национални Енергетски Ресурси и заменик министерот за транспорт и врски, беа присутни на увид...