СТАНДАРД life

социјални станови

ЕКОНОМИЈА

Објавен оглас за распределба на 37 социјални станови во општина Струмица

Влатко Зорба
Министерството за транспорт и врски објави оглас за распределба на 37 социјални станови во општина Струмица во станбенa зградa на улица “Ѓорѓи Василев“ број 44...
ЕКОНОМИЈА

Годинава започнува изградба на преку 200 социјални станови

Влатко Зорба
За оваа година во соработка со АД за стопанисување со станбен и деловен простор планираме изградба на 5 нови згради со над 200 станови наменети...