Таг : изградба

МАКЕДОНИЈА

Започна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон...