Стандард

интерконектор

ЕКОНОМИЈА

Во првата половина од мај ќе биде потпишан финалниот договор за започнување со изградба за гасоводниот интерконектор со Грција

Влатко Зорба
Во првата половина на мај делегација предводена од претседателот на Владата Зоран Заев, во која ќе биде и министерот за економија Крешник Бектеши, ќе бидат...