СТАНДАРД life

согорување

Фитнес

Експерти: Еве како да согорите повеќе калории за време на вежбањето

Urednik
Иако количината на калории што секој човек ќе ги согори во даден ден варира, постојат неколку начини со кои можете да ја зголемите количината на...