СТАНДАРД life

Калории

Фитнес

Експерти: Еве како да согорите повеќе калории за време на вежбањето

Urednik
Иако количината на калории што секој човек ќе ги согори во даден ден варира, постојат неколку начини со кои можете да ја зголемите количината на...
Фитнес

Експерти: 10 вежби кои согоруваат најмногу калории

Urednik
Количината на потрошени калории со различни тренинзи варира во зависност од личноста и нивото на интензитет. Значи, ако сте се прашувале: „Која вежба согорува најмногу...