Стандард

„Сонце“

КОМПАНИИ

Хрватска: 19,25% од хотелите „Сонце“ продадени за скоро 27,9 милиони евра

Влатко Зорба
Управниот одбор на LUCIDUS d.d. денес објави покана за Генералното собрание на страниците на судскиот регистар на Стопанскиот суд во Загреб со предлог за одлука...