Стандард

сте

ЕКОНОМИЈА КОМПАНИИ

Четвртиот сет на мерки до крајот на неделава, најави Бектеши

Берта Китинска
Очекувам до крајот на неделава да биде готов четвртиот сет на мерки за помош на граѓаните и стопанството. Со новиот сет на мерки ќе бидат...