Таг : страв

Забава МАГАЗИН

Кукавичките работи кои ги прават хороскопските знаци

Кристина Денесовска
Сите луѓе се плашат од нешто и тоа е сосем природно. Без разлика колку знаците се познати по својата храброст и бестрашност и тие имаат...
Забава МАГАЗИН

Од каде ни надоаѓаат мрачните мисли?

Елена Даскалова
Чувството на непријатност, загриженост и тензија, а чие потекло не го знаете, е причина да се чувствувате ужасно и депресивно. Секој од нас го искусил...
Забава МАГАЗИН

Кои се најголемите стравови на секој хороскопски знак?

user2
Според астрологијата, секој од 12-те хороскопски знаци има еден страв кој е карактеристичен само за тој знак. Некои од овие стравови потекнуваат од детството, некои...
МАГАЗИН Патувања

Патување со авион за почетници- ако се плашите од летање бирајте ги овие места за седење

user2
Воздушните турбуленции никој не ги сака, особено оние кои се плашат од летање или имаат слаб желудник, но ако успеете да добиете место на средината...