Таг : тајност

Технологија

Како да избегнете „seen“ на Facebook? Овој малку познат трик ја крие таа опција во Messenger

Многумина кои користеле Messenger се нашле во ситуации кога биле под притисок веднаш да одговорат на пораките затоа што знаат дека Facebook им испраќа на...
Технологија

Гугл знае многу повеќе од вас отколку што очекувате

user2
Секој од нас знае дека секој наш клик на интернет останува трајно забележен. Научивме и како компаниите во чие сопствеништво се програмите и апликациите кои...