СТАНДАРД life

Тасева

ЕКОНОМИЈА

Тасева: Легализација на капиталот покажува дека некаде има скриени „пари под перница“

Берта Китинска
Докторирав во 2002 година на темата перење пари и постојао се залагам за ефективен систем за перење на пари и од тука е и мојот...