Таг : тешко

АНАЛИЗИ

Зошто социјалната дистанца ни паѓа толку тешко?

Stefanija Kuzmanovska
Толпи се собираат секој ден во Токио за да го следат врвот на цветањето на црешите. Околу 10,000 милји далеку во американскиот главен град Вашингтон,...