СТАНДАРД life

Тигар 1

КОМПАНИИ

Концептот Tiger X1 на Hyundai носи невидени можности (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Hyundai претстави нов концепт на автономно возило наречено Tiger X1, што е платформа за возење на сите видови терени и надминување на сите пречки што...