Таг : Трансакциски сметки

Компании и пазар

Колку трансакциски сметки се блокирани минатата година?

Бројот на блокирани трансакциски сметки на крајот од 2019 година изнесуваше 231,9 илјади или 5,85% од вкупните трансакциски сметки (коишто се во сопственост на 108,2...