26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

Тредс

ТЕХНОЛОГИЈА

Threads е новата апликација за комуникација на Instagram

msp-admin
Instagram ја претстави апликацијата Threads, која нуди можност за споделување постови со група блиски пријатели. Иако е посебна програма, Threads дава пристап до алатки за...