СТАНДАРД life

Тренер за запознавање

Секс и врски

Тренер за запознавање откри за што да разговарате на првиот состанок и како да ја пронајдете идеалната личност

Urednik
Тренерот за запознавање, Карла Елија за нејзиниот сопруг; љубовта на нејзиниот живот; се вери по само шест месеци врска, а сега сака да им помогне...