СТАНДАРД life

туна

Храна

Плескавици од туна и сланина: Совршена хармонија на вкусот!

Radmila Tasevska
Овие плескавици од риба го комбинираат богатиот вкус на туна со чадена сланина и зачини, а подготовката е брза и лесна. Уживајте! 500 гр туна...