Стандард

Видео конференција

БИЗЛАЈФ

Чистата аудио комуникација го зголемува IQ

Влатко Зорба
Нова студија на истражувачи од Универзитетот Карнеги Мелон ја оспорува вообичаената претпоставка дека видео конференцијата е подобра од чистата аудио комуникација за работа во групи....