СТАНДАРД life

здрави

Здравје

Пет здрави пијалоци за намалување на нивото на холестерол, треба да ги пиеме почесто

Radmila Tasevska
Високото ниво на холестерол може негативно да влијае на здравјето на срцето. За да се спречи тоа да се случи, важно е да имате здрава...