СТАНДАРД life

Жените

Хороскоп

Жените родени под овие знаци често ја менуваат бојата на косата

Radmila Tasevska
Промената на бојата на косата често не е само козметичка одлука, туку и начин на изразување на личноста и стилот. Жените родени под три хороскопски...
Секс и врски

Жените во студијата откриле дали големината на машките гениталии им е важна за оргазам

Radmila Tasevska
Откако жените ја открија својата идеална големина на пенис, спроведено е истражување на прашањето за сите прашања: дали големината на пенисот е важна за постигнување...
Хороскоп

Жените од овие четири хороскопски знаци привлекуваат најмногу мажи

Radmila Tasevska
Интригантниот свет на астрологијата ја разоткрива мистеријата зад четирите хороскопски знаци, за чии жени се знае дека привлекуваат најголемо внимание и восхит на мажите. Лав...