СТАНДАРД life

Живко Груевски

ЕКОНОМИЈА

Време е за нови херои за заштита на животната средина и нов економски развој

Влатко Зорба
Рударството и земјоделието се најдоа на крстосница, но, ако се инвестира во двете, економските параметри, науката и експертите недвојбено укажуваат дека тоа е најдобриот избор...