Стандард

Златибор

БИЗЛАЈФ

„Ако ви е скапо на Копаоник и Златибор, не одете таму“

Влатко Зорба
Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави дека за три месеци нема да се поставува прашањето како земјата ќе се бори против короната, туку што ќе...
БИЗЛАЈФ

БЕЗОБРАЗНИ ЦЕНИ НА ЗЛАТИБОР: Половина литар пиво и два сока скоро 1.600 динари

Влатко Зорба
Угостителите, кои се меѓу најпогодените за време на пандемијата на коронавирусот, најдоа начин да ги надополнат загубите. Или барем оние кои работат во туристички центри....